Yale School of Architecture - Studio Project III, 2013  (5 weeks) Critic: Brennan Buck (FreelandBuck)  By reversing the Guggenheim's visual hierarchies and locating circulation and dance studios on the periphery, the project displays both movement and process to the street and highline. Two circular datums are associated with the program—an inner for the performance hall, an outer for circulation and practice studios. By splitting and breaking apart these wrapping surfaces, access and views are created. This results in four distinct surfaces which guide public circulation through the project—from the street level, up to the Highline.   
guggenheim squarespace.jpg
reversal squarespace.jpg
SITE DIAGRAM 3 5.jpg
view 1 alt.jpg
diagrams collected 3.jpg
2.jpg
3.jpg
    
structural axon second_5 square.jpg
     
     
     
     
prev / next